Aaron Blommaert kondigt groot nieuws aan
LHX
Aaron Blommaert kondigt groot nieuws aan
Foto: Instagram @aaronblommaert

Aaron Blommaert werd aanvankelijk bekend als acteur in 'Familie'. Het afgelopen jaar heeft hij bewezen dat hij daarnaast ook een uitstekend zanger is.

Ongeveer een jaar geleden maakte Aaron Blommaert erg veel indruk met zijn deelname aan 'The Masked Singer'. Als Tovenaar zette hij week na week een straffe prestatie neer en uiteindelijk won hij het programma.

Sindsdien is er op muzikaal vlak veel gebeurd in zijn leven. Zo heeft hij maar liefst drie singles uitgebracht: 'Zonde', 'Deurbel' en 'Donderdag'. Die werden stuk voor stuk op veel enthousiasme onthaald.

"Iedereen was zo lief", zegt hij daarover in een filmpje op Instagram. "Alles is zo snel gegaan dat ik graag iets wil terugdoen." Wat hij precies van plan is? "Ik ga op tour", klinkt het.

Concreet zal hij drie concerten geven. In oktober staat hij in de Trix in Antwerpen en in het Depot in Leuven, en in november in het Cactus Muziekcentrum in Brugge.

Zijn fans zijn alvast erg blij met het nieuws. "Jaaaa", reageren ze. "Zo leuk, dik verdiend!" "Wanneer kunnen we de tickets bestellen?" Ook Aarons 'Familie'-collega Kürt Rogiers laat van zich horen. "Zalig", schrijft hij.

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Aaron Blommaert (@aaronblommaert)

Meer nieuws

Meer nieuws

.