Laura Tesoro overladen met reacties na 'Liefde Voor Muziek': "Niet normaal!"
LHX
Laura Tesoro overladen met reacties na 'Liefde Voor Muziek': "Niet normaal!"
Foto: VTM

In 'Liefde Voor Muziek' draait deze week alles rond de muziek van Jasper Steverlinck. Zijn medeartiesten brengen enkele indrukwekkende covers van zijn hits.

Uit het repertoire van Jasper Steverlinck heeft Laura Tesoro het nummer 'That's Not How Dreams Are Made' gekozen. Haar versie is een schot in de roos.

Op sociale media komen er massaal veel reacties op van de kijkers. "Wauw! Ik ken niet veel van muziek, maar dit was zooo mooi!", schrijven die onder andere. "Kippenvel!" "Top dit! Jij wordt echt wel onderschat!"'

(Lees verder onder de post.)

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Liefde Voor Muziek (@liefdevoormuziek.vtm)

"Waanzin", klinkt het ook. "Adembenemend." "Niet normaal!", vindt zangeres Pauline Slangen. Ook Jasper Steverlinck zelf reageert. "Zooo goed! Fantastisch, exact hoe het moet zijn", schrijft hij.

Laura is niet de enige die indruk maakt met haar song. Ook onder andere K3 zorgde weer voor een mooi moment. Zij brachten een vrolijke cover van 'You Are'. "Wat een mooi liedje! Ik werd er helemaal blij van!", reageren de kijkers daarop. Het mag duidelijk zijn: ook de zevende aflevering van 'Liefde Voor Muziek' was weer een groot succes!

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.