Metejoor komt plots met slecht nieuws: "Met pijn in het hart"
LHX
Metejoor komt plots met slecht nieuws: "Met pijn in het hart"
Foto: Photo News

Metejoor zou gisterenavond normaal optreden in het Schiervelde Stadion in Roeselare. Hij moest echter zijn fans teleurstellen.

"Hey lieve vriendjes", begint Metejoor een boodschap op Instagram. "Met veel pijn in het hart moet ik de show van vanavond annuleren." De reden? Hij is ziek.

Een nieuwe datum is nog niet gevonden, maar hij laat wel weten dat zijn team er alles aan doet om daar zo snel mogelijk verandering in te brengen. "Alle ticketkopers zullen hierover zo snel mogelijk worden gecontacteerd", klinkt het.

"Via deze weg een dikke knuffel aan de crew, die reeds alles in gereedheid hadden gebracht, alsook een grote dankuwel aan alle organisatoren binnen het Schiervelde Stadion die de handen uit de mouwen hebben gestoken", voegt de zanger er nog aan toe.

"Sorry aan alle mensen die reeds de verplaatsing hebben gemaakt of nog onderweg zijn. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie deze dag in te halen!"

Gelukkig kunnen zijn fans de situatie wel begrijpen. "Gezondheid voorop! Heel veel beterschap, Joris!", reageren ze. "Volg je lichaam en neem genoeg rust! Verzorg je wat!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.