Tom Dice en Kato Callebaut hebben probleem met fans: "Echt vervelend"
LHX
Tom Dice en Kato Callebaut hebben probleem met fans: "Echt vervelend"
Foto: Instagram@katomusic

Elke bekende Vlaming maakt het mee: hoe bekender je bent, hoe moeilijker het is om in het openbaar te verschijnen. Dat merkt ook Tom Dice.

Vroeger ging Tom Dice erg graag naar Werchter, maar de laatste jaren komt het er iets minder van. Dat heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat hij en zijn vrouw Kato Callebaut er regelmatig worden aangeklampt door fans.

Echt storen doet het echter niet, vertelt hij in de podcast 'Kaffeklets'. Een foto is immers snel genomen. Hij vindt bovendien dat het al bij al nog meevalt: voor iemand als Pommelien Thijs of Camille is het waarschijnlijk een stuk zwaarder.

"Bij ons zijn dat twintig, dertig, misschien op een heel drukke dag vijftig foto's, maar dat is maximum een half uur van je festivaldag. Dus dat gaat echt wel."

Er is echter, sinds de geboorte van dochter Nova, iets anders waaraan hij zich wél stoort. Als mensen hen in de winkel zien, komen ze soms op hen toegerend. "Ooooh, Nova!", roepen ze dan uit.

"Dan trekken ze het kapje van de buggy omhoog en staan ze ernaar te kijken, en dan wordt Nova wakker. Dan denk je: 'Hallo, je hebt geen goeiedag gezegd, je hebt niets gevraagd. Je hebt gewoon gekeken.' Dat vind ik echt vervelend, en daar zeg ik dan ook wel iets van."

Meer nieuws

Meer nieuws

.