Karen Damen doet boekje open over leven als single: "Friends with benefits"
LHX
Karen Damen doet boekje open over leven als single: "Friends with benefits"
Foto: Photonews

Eind vorig jaar maakte Karen Damen bekend dat zij en haar man Antony Van der Wee uit elkaar waren. Intussen is ze nog steeds single.

De beslissing om te scheiden was voor Karen Damen en Antony Van der Wee uiteraard niet makkelijk. Lange tijd probeerden ze alles om hun huwelijk te redden, maar uiteindelijk moesten ze toch de knoop doorhakken.

Inmiddels is de lastigste periode voorbij en geniet Karen enorm van haar leven als vrijgezel. Op dit moment heeft ze daarom helemaal geen behoefte aan een nieuwe relatie.

Aan Story geeft ze toe dat ze wel af en toe een persoon mist om alles mee te delen, maar eenzaam voelt ze zich niet. "Thuis krijg ik veel liefde van mijn zoon, hij pakt me regelmatig eens vast voor een stevige knuffel", vertelt ze. "En al de rest kan je krijgen wanneer en waar je wil..."

Wat ze daar juist mee bedoelt? "Er bestaat zoiets als friends with benefits", klinkt het. "Ik ben een gezonde vrouw, op alle vlakken. Mocht daar ooit een relatie uit voortvloeien, dan laat ik het je weten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.