'Thuis'-kijkers verontwaardigd over verhaallijn: "Het stomste dat ik in al die jaren heb gezien"
LHX
'Thuis'-kijkers verontwaardigd over verhaallijn: "Het stomste dat ik in al die jaren heb gezien"
Foto: VRT1

Op sociale media ventileren de kijkers van 'Thuis' voortdurend hun mening over wat er zoal gebeurt in de soap. Daarbij kunnen ze soms erg kritisch zijn.

In de midseizoensfinale van 'Thuis' was er niet enkel de spannende verhaallijn rond Bob, maar zorgden ook Frank en Simonne voor een grote verrassing. Zij besloten om Rosa permanent bij hen te laten inwonen, met een soort bizarre ménage-à-trois als resultaat. 

Op die verhaallijn komt massaal veel kritiek van de kijkers. "Stopt dat gezever van Simonne en Rosa nu nooit? Da's al van 't stomste dat ik in al die jaren heb gezien in 'Thuis'!", reageren ze. "Heel kinderachtig."

"Ik ben nooit grote fan geweest van de personages Simonne en Rosa, maar nog nooit werkten ze zo hard op m'n zenuwen als nu", klinkt het ook. "Ze gedragen zich als twee belachelijke pubers."

Sommige kijkers vinden het erg sneu voor de actrices. "Marleen Merckx verdient een veel betere verhaallijn, ik vraag me af of ze daar gelukkig mee is." "Je zal maar een goeie acteur zijn en zo'n rol moeten spelen!"

Hoe het verder moet met de twee? "Frank zou eens op de tafel moeten kloppen en zeggen dat hij heel die situatie beu is." "Tijd dat het trio verdwijnt uit 'Thuis'."

Meer nieuws

Meer nieuws

.