Candice Martens vertelt alles over tweede date: "Afgezien"
LHX
Candice Martens vertelt alles over tweede date: "Afgezien"
Foto: Instagram @candice.martens

Sinds haar scheiding van Marijn Lenaerts is Candice Lenaerts single geweest. Daar wil ze nu verandering in brengen.

Zo'n twee weken geleden maakte Candice Lenaerts groot nieuws bekend: ze gaat weer daten. Na haar 'Blind Getrouwd'-avontuur met Marijn Lenaerts had ze daar een hele tijd geen behoefte aan, maar nu is het zover.

Ze heeft meteen de koe bij de hoorns gevat en een profiel aangemaakt. Daar is ze de laatste tijd lustig aan het swipen geweest, want amper twee dagen na de aankondiging vertelde ze haar volgers al dat ze op een eerste date was geweest.

(Lees verder onder de post.)

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Candice Martens (@candice.martens)

Die was volgens haar erg leuk, maar de kans dat haar date de man van haar leven is, lijkt klein. Ze is deze week immers nóg eens op date geweest, maar dit keer met iemand anders.

Vóór dat ze vertrok, bleek er al een misverstand te zijn. "Ja lap, nu stuurt hij net dat hij een tafeltje gereserveerd heeft, maar ik dacht dat wij gewoon iets gingen drinken, dus ik heb al gegeten", vertelt Candice. "Ik ga niet twee keer eten, hé."

Achteraf laat ze weten hoe het geweest is. "Oh my God, ik heb afgezien", klaagt ze. "Ik heb heel de tijd mijn buikspieren zitten opspannen. Ik heb en strak kleedje aan, en ik wil er geen dikke buik in hebben. En nu heb ik echt krampen..."

De date zelf was was gelukkig wél leuk. "Het was een heel toffe persoon, maar ik heb gigantisch veel gebabbeld", geeft ze wel toe. "Ik was zoveel aan het praten, dat ik dacht: laat hem nu ook praten. Maar elke keer begon ik weer."

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Candice Martens (@candice.martens)

Meer nieuws

Meer nieuws

.