Na verrassende wending in 'Boer zkt Vrouw': Silke onthult hoe het contact met de andere dames nu is
LHX
Na verrassende wending in 'Boer zkt Vrouw': Silke onthult hoe het contact met de andere dames nu is
Foto: VTM

Bij boer Thomas kreeg het keuzemoment in 'Boer zkt Vrouw' vorige week een wel héél onverwachte wending. Twee van de vrouwen op zijn boerderij besloten zelf op te stappen.

Van de vier vrouwen op de boerderij van boer Thomas zijn er nu nog maar twee over. Chloë en Silke voelden geen klik en besloten daarom zelf om hun koffers te pakken.

In Dag Allemaal vertelt die laatste dat ze Thomas veel beter bij Amber of Fien vond passen. "Zij stonden bijvoorbeeld spontaan mee op om te helpen. Ik voelde die drang totaal niet."

Dat alles wil echter niet zeggen dat de sfeer niet goed was. Silke heeft aan het avontuur dan wel geen partner overgehouden, maar wel enkele nieuwe vrienden. "We hebben een groepschat met z'n vijven waarin we elkaar regelmatig sturen", onthult ze. En ja, Thomas zit daar ook bij.

Onlangs heeft ze nog met Amber en Fien afgesproken om samen naar een 'Boer zkt Vrouw'-aflevering te kijken. Thomas en Chloë konden er toen niet bij zijn. "Maar gaan shoppen of zo met Chloë staat zeker nog op de planning", klinkt het. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.