Vier maanden na 'Huis Gemaakt': Tom en Alice hebben prachtig nieuws
LHX
Vier maanden na 'Huis Gemaakt': Tom en Alice hebben prachtig nieuws
Foto: VTM

Tom en Alice zetten in 'Huis Gemaakt' een knappe prestatie neer, maar na het verbouwen van hun slaapkamer verloren ze van Ana en Enis. Hun 'Huis Gemaakt'-droom moesten ze opbergen, maar nu komen ze met goed nieuws.

Met Ana en Enis hielden Tom en Alice aan 'Huis Gemaakt' twee goede vrienden over, maar een huis helaas niet. Ze zagen zich daarom genoodzaakt om op eigen houtje een woning te zoeken in het Antwerpse.

Dat hebben ze nu gevonden, maken ze bekend op Qmusic. "Deze ochtend hebben we het voorschot betaald voor het huis dat we gekocht hebben", vertellen ze. "Het is een rijhuis in Borgerhout, Antwerpen."

Het huis heeft een klein tuintje, en wat nóg beter nieuws is: het is instapklaar. Al hun recent verworven verbouwkunsten hoeft het koppel dus niet meer boven te halen.

Op Instagram delen de twee alvast een foto van hun nieuwe stekje. "Proficiat, proficiat, proficiat, mijn liefste smurfen", reageren Ana en Enis op het blijde nieuws. Ook Kayleigh, die deel uitmaakte van team Hasselt, wenst hen proficiat.

Meer nieuws

Meer nieuws

.