Aaron Blommaert verrast met verbluffende carrièrezet
PMN
Aaron Blommaert verrast met verbluffende carrièrezet
Foto: Photo News

Aaron Blommaert zijn carrière loopt als een trein. Hij heeft een zangcarrière, speelt mee in ‘Familie’ en is één van de presentatoren van ‘The Voice Kids’ en ‘Tien Om Te Zien’.

Aaron Blommaert maakt momenteel ook furore in de muziekwereld. Op slechts 21-jarige leeftijd timmert hij hard aan de weg als zanger. Helaas moet hij zijn fans nu teleurstellen.

Het afgelopen jaar was Aaron Blommaert overal te zien. Naast zijn acteerwerk in 'Familie' en zijn presentatiewerk bij 'The Voice Kids', wist hij ook 'The Masked Singer' te winnen. Bovendien bracht hij zijn eerste solonummer, 'Zonde', uit dat meteen een grote hit werd.

In een interview met Het Belang van Limburg reflecteert Aaron op zijn succes: "De deelname aan 'The Masked Singer' als Tovenaar heeft me een flinke duw in de rug gegeven."
(Lees verder onder de foto)

"Het paste allemaal perfect in elkaar. Geluk speelt ook een grote rol, want muziek is geen exacte wetenschap."

Gelukkig kan Aaron opgelucht ademhalen. Zijn debuutsingle 'Zonde' was een groot succes en ook zijn opvolger 'Deurbel' wordt regelmatig op de radio gedraaid. Daarnaast heeft de zanger al de eerste optredens voor de zomer van 2024 binnen.

Echter, tegen alle verwachtingen in moeten zijn fans waarschijnlijk nog even wachten op nieuwe muziek. Aaron heeft voorlopig geen plannen om een eerste album uit te brengen.

"Kom op, 'Deurbel' is pas mijn tweede single", lacht hij. "Kijk naar Pommelien Thijs, die in 2020 een hit scoorde met 'Nu wij niet meer praten'".
(Lees verder onder de foto)

"Haar eerste album kwam pas deze zomer uit. Geef me wat tijd om te groeien in de muziekwereld", redeneert Aaron.

Hij heeft het immers al druk genoeg met zijn diverse bezigheden. Zijn zangcarrière staat momenteel niet op de eerste plaats. "Voorlopig blijf ik zingen, acteren en presenteren", besluit hij.

"Ik ben pas 21, het zou raar zijn als ik nu al definitieve keuzes maak voor de rest van mijn leven."

Meer nieuws

Meer nieuws

.