André Hazes neemt verrassend besluit na gelekte brief
PMN
André Hazes neemt verrassend besluit na gelekte brief
Foto: Photonews

Op Videoland kan je kijken naar ‘André Hazes: The Next Chapter’. Het is een vervolg op zijn eerste documentaire. De zanger heeft het onder meer over de gelekte brief.

Het vervolg op de eerste documentaire van André Hazes is eindelijk uit en belicht zijn leven na zijn verslaving.

De eerste aflevering van 'André Hazes: The Next Chapter' zal vanaf zaterdag te zien zijn op Videoland. 

In deze documentaire geeft de zanger een inkijkje in zijn persoonlijke leven en de uitdagingen die hij heeft moeten overwinnen.
(Lees verder onder de foto)

Een opmerkelijk onderdeel van de documentaire is het incident met de uitgelekte brief. Yvonne Coldeweijer, bekend van het juicekanaal Life of Yvonne, onthulde in een YouTube-video dat Rachel Hazes een persoonlijke brief had gelekt die eigenlijk alleen bestemd was voor André's ex-vriendin Sarah van Soelen

Volgens Yvonne had Rachel dit gedaan om een breuk te veroorzaken tussen André en zijn voormalige partner Monique Westenberg.

In de brief stonden onder andere negatieve opmerkingen over Monique en werd beweerd dat zij een slechte invloed had op André.

Het lekken van de brief was een schok voor André, die hierover ook openhartig spreekt in de documentaire. 

“Die brief is natuurlijk wel iets wat mij, vooral in die tijd, heel erg liet twijfelen aan alles en iedereen. Die brief hebben maar twee personen en dat zijn Sarah – en haar ouders – en mijn moeder”, citeert Story de zanger.

“‘Dat hele filmpje (de YouTube-video die Yvonne Coldeweijer plaatste, red.) hebben we ontleed. Ik heb er ook een schriftexpert op gezet.” 
(Lees verder onder de foto)

“Daar kwamen wel wat antwoorden uit, waar het vandaan zou kunnen komen.”

“Alsnog ga ik niet met vingers wijzen. En misschien wil ik dat ook allemaal niet geloven, waar het vandaan komt.”

Rachel Hazes nam destijds juridische stappen tegen Yvonne Coldeweijer naar aanleiding van de beschuldigingen.

In de YouTube-video werden volgens Rachel 'onjuiste en zeer kwetsende uitlatingen' gedaan over haar rol bij het uitlekken van de brief. 

Ook werden uitspraken gedaan over de mogelijke gevolgen die dit zou hebben voor de relatie tussen moeder en zoon Hazes. Uiteindelijk moest Yvonne een rechtzetting plaatsen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.