Celien Hermans kondigt groot nieuws aan
PMN
Celien Hermans kondigt groot nieuws aan
Foto: Instagram @celien_official

Celien Hermans is de dochter van Margriet Hermans. Net als haar moeder is ze zangeres geworden. Celien heeft groot nieuws.

Celien Hermans is de getalenteerde dochter van Margriet Hermans. Volgend in de voetsporen van haar moeder, is Celien zelf ook zangeres geworden en heeft ze nu groot nieuws te delen.

Ze zal namelijk haar acteertalenten tentoonstellen in de musical 'Footloose', waarin ze de rol van Rusty zal vertolken.

'Footloose', gebaseerd op de gelijknamige film uit 1984, is een musical die bekend staat om zijn opzwepende muziek en dansscènes.

Celien zal de rol van Rusty op zich nemen, wat betekent dat ze gestalte zal geven aan de beste vriendin van Ariel, een van de hoofdpersonages in het verhaal.
(Lees verder onder de foto)

Deze rol biedt Celien de kans om haar veelzijdige talenten te laten zien en het publiek te betoveren met haar zang- en acteerkwaliteiten.

De voorstellingen van 'Footloose' zullen plaatsvinden op 8, 9 en 10 april 2024 in Antwerpen. Voor zowel Celien als haar fans beloven deze data een waar spektakel te worden.

Met haar onmiskenbare charisma en unieke stem zal Celien ongetwijfeld het podium laten bruisen van energie en haar publiek betoveren met haar optreden.

De musical 'Footloose' belooft een spectaculaire en onvergetelijke show te worden. De combinatie van Celien's vocale talent, haar gepassioneerde optredens en de magie van het theater zal het publiek betoveren en meeslepen.

Voor degenen die dit spektakel niet willen missen, is het raadzaam om tijdig kaartjes te reserveren om zeker te zijn van een plek bij deze bijzondere musicalervaring.

Meer nieuws

Meer nieuws

.