Davy Gilles en Sasha Rosen hebben iets bijzonders te vieren
LHX
Davy Gilles en Sasha Rosen hebben iets bijzonders te vieren
Foto: Photonews

In 2004 leerden Davy Gilles en Sasha Rosen elkaar kennen tijdens de musical 'Romeo en Julia'. Twintig jaar later zijn ze nog steeds gelukkig samen.

Davy Gilles en Sasha Rosen zijn al vele jaren een bekend showbizzkoppel. Ze hebben samen twee kinderen, Noa en Beau. Daarnaast heeft Davy nog twee kinderen uit een andere relatie.

Vandaag hebben de twee iets bijzonders te vieren. Het is namelijk exact veertien jaar geleden dat ze in het huwelijksbootje stapten. Op Instagram deelt Sasha twee mooie foto's: een recente en eentje van hun huwelijksdag.

(Lees verder onder de post.)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sasha Rosen (@sasharosenofficial)

"Het veertiende jubileum staat bekend als het ivoren huwelijk, waarbij ivoor symbool staat voor kracht, duurzaamheid en kostbaarheid, net als de liefde voor elkaar", schrijft ze erbij. "Het ivoren jubileum markeert een periode van groei en veerkracht in de relatie. Hoe mooi en toepasselijk is dat?"

Ook Davy laat van zich horen en deelt een reeks kiekjes die aan zee getrokken zijn. "Vandaag veertien jaar getrouwd met de allermooiste", schrijft hij. "Ik hou van jou."

Hun volgers vinden hun liefde prachtig om te zien. "Proficiat!", klinkt het aan alle kanten. "Nog vele jaartjes erbij."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door DAVY GILLES (@davygilles)

Meer nieuws

Meer nieuws

.