De meisjes van K3 hebben groot nieuws: "Mogen het eindelijk bevestigen"
LHX
De meisjes van K3 hebben groot nieuws: "Mogen het eindelijk bevestigen"
Foto: WVDS

Begin december vindt in het Sportpaleis de 'Studio 100 Singalong' plaats. Duizenden fans zullen er kunnen meebrullen met de grootste Studio 100-hits.

Een hele tijd geleden beloofde Gert Verhulst al dat er allerlei 'special guests van vroeger en nu' aanwezig zouden zijn op de Studio 100 Singalong. Mondjesmaat komen we te weten wie dat precies zijn.

Zo werd begin oktober al bekendgemaakt dat een deel van de cast van 'Het Huis Anubis' er van de partij zou zijn. Na maar liefst veertien jaar worden Nienke, Amber, Fabian, Jeroen, Mick, Patricia en Joyce weer herenigd.

Ook Amika zal er weer op het podium staan. En sinds gisteren is er nóg een special guest bekend. Dat is niemand minder dan K3.

"Er is al een tijdje sprake van en ik denk dat we het nu eindelijk mogen bevestigen", vertelt Hanne Verbruggen op MNM. "Wij komen naar de Singalong!"

(Lees verder onder de post.)

De drie kijken er ontzettend naar uit. "Wij hebben dit jaar in Middelkerke een optreden gegeven voor volwassen fans en dat was zó plezant", aldus Hanne.

Ze beloven dat de grootste K3-hits de revue zullen passeren. "Als er verzoekjes zijn, zou ik zeggen: stuur ze nog snel in, want we beginnen binnenkort te repeteren", klinkt het. 

Heel veel Studio 100-fans zullen blij zijn met dit nieuws, maar toch hadden velen een nóg grotere droom. Er werd immers heel lang gespeculeerd over een eventuele reünie van de oorspronkelijke K3, met Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts.

De fans die daar nog op hopen, zullen toch nog wat geduld moeten oefenen. Gert Verhulst maakte een tijdje geleden immers al erg duidelijk dat dat nog niet voor december is. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av K3 (@k3.studio100)

Meer nieuws

Meer nieuws

.