Er is meer nieuws over de gezondheidstoestand van Will Tura na zijn diagnose
PMN
Er is meer nieuws over de gezondheidstoestand van Will Tura na zijn diagnose
Foto: Photo News

Will Tura (83) maakte bekend dat hij stopt met optreden. De zanger kreeg de diagnose van alzheimer.

Er komt een mooi eerbetoon aan Will Tura. Op vrijdag 29 december brengen heel wat Vlaamse topartiesten een eerbetoon aan hem in het Antwerpse Sportpaleis.

Will Tura stond zestig jaar op het podium. De artiesten die optreden gaan dus kunnen kiezen uit een zeer ruim repertoire want ze zullen alleen maar nummers van hem zingen.

Will’s dochter Sandy laat aan Het Laatste Nieuws weten dat Will zelf een lijstje mocht samenstellen van artiesten die hij graag wilde dat erbij zijn. Iedereen stemde toe, behalve wie die avond belet was.

“Het programma ligt nog niet helemaal vast omdat het project ook nog pril is. Maar die avond zal mijn vader zeker deugd doen als hij zal zien hoe zijn collega’s zijn muziek naar hun hand zetten. Hij kijkt er enorm naar uit”, licht Sandy toe.
(Lees verder onder de foto)

We willen de fans die een ticket kopen, niks beloven wat we niet zeker kunnen waarmaken. Het concert is pas over drie maanden en in tussentijd kan er nog veel gebeuren

De hamvraag is of Will Tura zelf ook gaat zingen? Sandy kan daar zelf ook geen antwoord op geven.

“We willen de fans die een ticket kopen, niks beloven wat we niet zeker kunnen waarmaken. Het concert is pas over drie maanden en in tussentijd kan er nog veel gebeuren.”

Ze geeft ook een update over hoe het nu gaat met haar vader. “Op dit moment voelt mijn pa zich goed, maar er is natuurlijk wel de diagnose. Het is wat het is.”

“Mijn pa zal die avond natuurlijk zeker aanwezig zijn, maar we willen geen druk op zijn schouders leggen. We laten hem vrij. Hij mag die knoop voor mijn part zelfs nog de avond zelf doorhakken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.