Fans van K3 zijn furieus en heel erg geschrokken: “Een grote schande”
PMN
Fans van K3 zijn furieus en heel erg geschrokken: “Een grote schande”
Foto: WVDS

De fans van K3 zijn niet langer meer tevreden. Dat laten ze duidelijk blijken.

De meisjes van K3 stonden deze zomer op het podium van ‘Tien Om Te Zien’. Ze brachten er het nummer ‘De Drie Biggetjes’.

Dat ze dit nummer brachten was niet toevallig. Er komt namelijk een nieuwe editie van de musical van de 'Drie Biggetjes' aan.

Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman zijn in de wolken met het nieuws. Ook de fans kijken er naar uit.

Desondanks is er toch nog een kink in de kabel gekomen. Er is uitgelekt dat voor de nieuwe versie van ‘De Drie Biggetjes’ enkel Julia haar zanglijnen opnieuw heeft ingezongen.
(Lees verder onder de foto)

Hanne en Marthe moesten dat niet doen. Er werden gewoon oude opnames gebruikt en die toegevoegd aan de zanglijnen van Julia.

Dat is bij de fans in het verkeerde keelgat geschoten. “Het is een schande.”

“Als Julia het moet inzingen is het niet meer dan logisch dat Hanne en Marthe dat ook moeten doen. Waarom hebben ze dat eigenlijk niet gedaan?”

Op die vraag hebben we geen antwoord. De vorige versie van ‘De Drie Biggetjes’ was nog met Klaasje Meijer erbij.

De fans zouden graag een woordje uitleg krijgen van Studio100. Het bedrijf reageerde voorlopig nog niet.

Drie Biggejtes
Hopelijk voor Studio100 heeft dit geen invloed op de ticketverkoop voor de musical. Die muscial start op zaterdag 10 februari 2024.

De musical zal doorgaan op meerdere locaties. De meisjes starten in Capitole in Gent.

Daarna gaat het richting het Trixxo Theater in Hasselt. Vervolgens kan je de musical ook nog gaan bekijken in de Stadsschouwburg van Antwerpen, dat zijn we intussen al half mei.
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.