Guy Swinnen kondigt groots plan aan en wil deze superster daarvoor contacteren
COS
Guy Swinnen kondigt groots plan aan en wil deze superster daarvoor contacteren
Foto: Photonews

De supersympathieke zanger en gitarist Guy Swinnen reist deze zomer heel het land door  Hij geniet van de energie die het publiek hem geeft, dat is voor hem de echte drive om te blijven zingen en optreden.

Showbizz24 treft Guy Swinnen voor zijn optreden op het Rijvers Festival. Tijdens ons gesprek treedt Pommelien Thijs op. Jong geweld dat inzet op alle sociale media om zowel professionele als persoonlijke content te verspreiden.

Guy houdt het bij Instagram en Facebook, maar hij kan nog steeds goed overweg met al dat jong geweld, zo vertelt hij.

Jong geweld

“We kwamen tegelijk met de jongens van X!NK toe en we hebben meteen met hen verbroederd, dat is natuurlijk een jongere generatie.”

“Dat is de generatie van mijn zonen. Zo heeft Lee, één van mijn zonen, met Thomas en Niels nog samen gespeeld bij de band Double Veterans. Ik ken die gasten dus al heel lang. En dan is het plezant om samen met die mannen op eenzelfde festival te spelen.”

Muzikale droom en een wereldster

Met wie zou je nog eens willen samenwerken op muzikaal vlak? “Wij spelen nu een cover van Paula Abdul, het geweldige liedje ‘Straight up’. Daar hebben wij nu een rockversie van gemaakt”, klinkt Guy heel enthousiast.

“En als ik nu heel stout mag dromen, dan zou ik het wel fijn vinden om dat liedje op te nemen in onze rockversie, en Paula Abdul te contacteren om te vragen of ze iets zou willen inzingen op dat nummer.”

“We zouden dan de opname naar Amerika kunnen sturen, zodat zij er een stukje op zou kunnen zingen, dat zou fantastisch zijn.” Wij hopen het nieuws alleszins in primeur te horen, als deze droom uitkomt voor Guy.

Meer nieuws

Meer nieuws

.