Hanne Verbruggen moet iets bekennen: Twijfels over K3
LHX
Hanne Verbruggen moet iets bekennen: Twijfels over K3
Foto: Photonews

Al negen jaar maakt Hanne Verbruggen deel uit van K3. In november 2022 beviel ze van haar zoontje Julien, en sindsdien is haar leven drastisch veranderd.

Volgend jaar maken Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen maar liefst tien jaar deel uit van K3. Voor Hanne Verbruggen heeft het echter niet veel gescheeld of ze had de meidengroep verlaten.

In Dag Allemaal geeft ze voor het eerst toe dat ze een tijd geleden met twijfels zat. Dat had veel te maken met de geboorte van de kleine Julien.

Het afgelopen jaar is voor haar een zoektocht geweest naar haar identiteit, vertelt ze. "De eerste drie maanden ben je alleen met dat kindje bezig. En dan moet je opnieuw beginnen te werken en sta je weer op dat podium."

"Toen vroeg ik me wel eens af of het nog past om als K3-meisje in zo'n regenboogjurkje op het podium te staan. Mijn lichaam voelde ook helemaal anders aan."

Ze moest een nieuwe structuur vinden in haar vaak best chaotische leven. "Dat is wel een parcours geweest. Maar ik ben nu op een punt dat het begint te lukken en dat ik mezelf teruggevonden heb", klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.