Heugelijk nieuws bij de meisjes van K3
PMN
Heugelijk nieuws bij de meisjes van K3
Foto: WVDS

De meisjes van K3 hebben heugelijk nieuws te melden. Ze maakten het nieuws zelf bekend.

K3 heeft onlangs nieuws aangekondigd dat fans ongetwijfeld enthousiast zal maken. Onder luid gejuich maakten de meisjes van K3 zelf bekend dat ze de populaire musical 'De Drie Biggetjes' opnieuw gaan opvoeren.

Nog voordat de eerste voorstelling plaatsvindt, is er al een opmerkelijk aantal van 100.000 tickets verkocht.
(Lees verder onder de foto)

De verwachtingen voor deze hernieuwde uitvoering van 'De Drie Biggetjes' zijn hooggespannen. Het stuk werd oorspronkelijk uitgebracht in 2003 en werd destijds een onmiddellijk succes, met uitverkochte zalen en enthousiaste reacties van jong en oud.

Nu, bijna twee decennia later, zijn de meisjes van K3 ervan overtuigd dat het tijd is om het magische verhaal opnieuw tot leven te brengen.

De eerste voorstelling van de heropvoering zal plaatsvinden op 10 februari in het Capitole theater in Gent. Het theater, gelegen in het hart van de stad, is een iconische locatie die bekend staat om zijn geweldige akoestiek en intieme sfeer.
(Lees verder onder de foto)

Met deze keuze zorgen de meisjes van K3 er ongetwijfeld voor dat fans een onvergetelijke ervaring zullen beleven.

Dat er al 100.000 tickets zijn verkocht, voordat de musical zelfs begonnen is, is zonder twijfel een indrukwekkende prestatie.

Het toont de enorme populariteit en het enthousiasme van de fans aan. Het is duidelijk dat K3 nog steeds een grote aantrekkingskracht heeft op liefhebbers van hun muziek en live optredens.

'De Drie Biggetjes' is een verhaal dat jong en oud betovert, en de toevoeging van de muzikale talenten van K3 zorgt ervoor dat het geheel nog betoverender wordt.

Het verhaal vertelt het avontuur van de drie biggetjes, die elk hun eigen huisje bouwen en te maken krijgen met de boze wolf. Met fantastische kostuums, sprankelende choreografieën en aanstekelijke liedjes zal deze heropvoering ongetwijfeld een groot spektakel worden.

Naast de eerste voorstelling in Gent zijn er nog veel meer data gepland waarop fans de kans krijgen om deze onvergetelijke voorstelling bij te wonen.

K3 zal langs verschillende theaters in België en Nederland reizen, waarbij ze ongetwijfeld ontelbare harten zullen veroveren.

Meer nieuws

Meer nieuws

.