Hugo enorm geschrokken: "Heel onfatsoenlijk"
PMN
Hugo enorm geschrokken: "Heel onfatsoenlijk"
Foto: Photo News

Hugo heeft met ‘De Dozen staan klaar’ een nieuwe single uit. We zagen de zanger onlangs ook in het VRT-programma ‘Het Huis’. Hij werd overladen met hartverwarmende reacties.

Hugo heeft onlangs zijn nieuwste single 'De Dozen staan klaar' uitgebracht. Het nummer ontvangt veel positieve reacties van zijn fans, die de zanger onlangs ook konden bewonderen in het populaire VRT-programma 'Het Huis'. Hugo heeft ook een full cd klaar.

Hoewel de nieuwe cd van Hugo later dit jaar wordt verwacht, kunnen zijn fans alvast uitkijken naar een verzameling van prachtige nummers. Hugo heeft ervoor gekozen om geen duetten op de cd te zetten. In een interview met Het Nieuwsblad legt de zanger uit: "Onlangs werd mij een onfatsoenlijk voorstel gedaan om 'De Pastorale' in te zingen als duet met een andere zangeres. Ik zal dat nooit doen."
(Lees verder onder de foto)

Hugo benadrukt dat hij  de klassiekers zoals 'Goeiemorgen, morgen' of 'Baby, baby' nooit meer zal zingen. Nicole is immers onvervangbaar.

Met zijn nieuwe single 'De Dozen staan klaar' laat Hugo opnieuw zien dat hij een unieke en eigen sound heeft. Zijn muziek is geliefd bij een breed publiek en zijn fans kunnen niet wachten om het volledige album te beluisteren. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.