Hugo Sigal doet pakkende getuigenis over vreselijk moment na Nicoles dood: "Pilletjes klaargelegd"
LHX
Hugo Sigal doet pakkende getuigenis over vreselijk moment na Nicoles dood: "Pilletjes klaargelegd"
Foto: VRT 1

Op maandag 23 oktober begint het gloednieuwe seizoen van 'Het huis'. De eerste gast die langskomt bij Eric Goens is Hugo Sigal.

Dit jaar ontvangt Eric Goens naast Hugo Sigal ook William Boeva, Mathias Vergels, Stephanie Planckaert, Coely, Herman Brusselmans, Riadh Bahri en Alexander De Croo in 'Het huis'. De eerste aflevering belooft al meteen erg emotioneel te worden.

Vorig jaar nam Hugo immers afscheid van zijn vrouw Nicole Josy, met wie hij onafscheidelijk was. Intussen gaat het een stuk beter met hem en is hij weer volop aan het zingen, maar toch krijgt hij het meteen moeilijk wanneer hij een foto van hem en Nicole ziet.

"Ik kan niet aanvaarden dat Nicole weg is, maar ik moet", zegt hij. "Ik ben mijn alles kwijt. Als je 51 jaar zo intens hebt samengeleefd..."

Hij onthult bovendien dat er een moment is geweest waarop hij zó diep zat dat hij niet meer verder wilde leven. "Ik heb pilletjes klaargelegd, om haar te volgen", vertelt hij. "Ik heb toen snel hulp gezocht bij een rouwconsulent en die heeft mij erdoor gesleurd. Gelukkig."

In de boomhut brengt Hugo bovendien in primeur zijn nieuwste lied 'De dozen staan klaar'. Het is een ontroerende ode aan Nicole. "Ik denk dat veel mensen vanuit hun zetel Hugo een knuffel zullen willen geven", zegt Eric Goens over de aflevering. "Hij zal nog meer dan anders alle harten veroveren."

Kamp je met donkere gedachten of heb je vragen over zelfdoding, kan je terecht op het gratis nummer 1813 of op de website www.zelfmoord1813.be
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.