‘Laura Tesoro doet straffe onthulling: Dit kan ze zelfs niet meer doen als ze eens op stap is’
PMN
‘Laura Tesoro doet straffe onthulling: Dit kan ze zelfs niet meer doen als ze eens op stap is’
Foto: Photo News

Laura Tesoro was deze zomer weer één van de drie presentatoren van ‘Tien Om Te Zien’. Daarnaast waren er uiteraard nog haar eigen optredens.

Laura kunnen we ons eigenlijk al niet meer wegdenken in de Vlaamse showbizz. We zagen haar ook al verschillende keren presenteren op VTM.

Ja, Laura is intussen een Bekende Vlaming geworden. Daar zijn ook nadelen aan verbonden.

“Je kiest er niet voor om bekend te zijn”, zegt de zangeres/presentatrice in ‘Zomerhit Confessions’. “Ik maak gewoon graag muziek en tv en bekend zijn, dat hoort erbij of zo.”

“Het is niet dat ik dacht: ik wil bekend worden. Maar ik zou het wel leuk vinden, ik zal het op die manier zeggen, om daar een aan - en uitknop op te hebben.”
(Lees verder onder de foto)

Het is niet dat ik dacht: ik wil bekend worden. Maar ik zou het wel leuk vinden, ik zal het op die manier zeggen, om daar een aan - en uitknop op te hebben

“Hoe goed zou het zijn als je een avond weg bent, iets leuks gaat doen, of met vrienden op café zit, je dat zou kunnen uitzetten?”

“Zodat je op dat moment niet bewust hoeft te zijn van wat je daar op dat moment aan het doen bent. Dat ik er niet moet opletten dat ik te luid praat of ze mij aan het filmen zijn.”

“Dat is een nadeel aan bekend te zijn. Dat vind ik het enige moeilijke soms. Dat je je altijd overbewust bent van jezelf. Ik zou gewoon graag eens een keertje Laura kunnen zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.