Luna, dochter van Willy Sommers, wekt verbazing met haar verrassende beslissing
PMN
Luna, dochter van Willy Sommers, wekt verbazing met haar verrassende beslissing
Foto: Instagram @willy.sommers.officieel

Luna (21) is de jongste dochter van Willy Sommers (71). Ze heeft een drastisch besluit genomen. Luna gooit het prompt over een andere boeg.

Luna De Gieter, de 21-jarige dochter van de bekende Belgische zanger Willy Sommers, heeft onlangs een drastisch besluit genomen dat velen heeft verrast.

Ze heeft haar studies criminologie opgegeven en is nu volledig gefocust op het worden van een goudsmid.

In een interview met Dag Allemaal legt Luna uit dat ze lange tijd niet wist welke richting ze wilde inslaan in haar toekomstige carrière.

Criminologie leek haar een goede keuze omdat het vele mogelijkheden bood. Na enige tijd besefte ze dat dit niet haar passie was en dat ze haar hart wilde volgen.

FILMPJE OP INSTAGRAM

Het was een simpel filmpje op Instagram van een goudsmid dat alles veranderde voor Luna. Ze raakte geïntrigeerd door het proces van het ontwerpen en creëren van prachtige juwelen en besloot verder te gaan met haar onderzoek.

"Ik ben verder gaan zoeken en ontdekte dat je dit kan leren in Antwerpen. In het ontwerpen van juwelen vind ik het meeste plezier", licht Luna toe. 

Ze heeft zelfs al een zilveren ring ontworpen en gemaakt voor haar vader. Luna legt uit dat de steen in de ring staat voor de maand september, de maand waarin ze zelf geboren is. Het was een speciaal cadeau dat ze met veel liefde en aandacht heeft gemaakt.

Hoewel het waarschijnlijk een grote stap is geweest voor Luna om haar huidige studies op te geven en te kiezen voor een totaal andere carrière, lijkt ze volledig te genieten van haar nieuwe weg als goudsmid.

Ze is vastbesloten haar vaardigheden en talenten verder te ontwikkelen en hoopt in de toekomst 

Meer nieuws

Meer nieuws

.