"Mama toch!": Celien Hermans stoort er zich erg aan bij moeder Margriet Hermans
COS
"Mama toch!": Celien Hermans stoort er zich erg aan bij moeder Margriet Hermans
Foto: Instagram @celien_official

Celien Deloof veranderde dit jaar van artiestennaam. Omdat ze toch altijd al aangekondigd werd als Celien Hermans, koos ze om met de achternaam van haar moeder Margriet Hermans verder te gaan.

Celien Hermans is niet alleen op fysiek vlak het evenbeeld van haar moeder, ook qua persoonlijkheid lijken ze erg op elkaar. Net als haar moeder is Celien spontaan en niet op haar mondje gevallen. Al gaat Margriet in dat laatste nog wel een stapje verder.

"Ik ben ook best een open boek, maar wik mijn woorden meer", zegt Celien in Primo. "Ik denk daar toch meer over na. Mensen mogen veel van me weten, maar sommige zaken zijn privé. Over mijn vriend praat ik liever niet. Hij heeft er niet om gevraagd om in de spotlights te staan."

Celien is dus wat gereserveerder. Al denkt ze dat ook haar moeder wat gereserveerdeer is geworden. "Als ze over mij en haar man Frank praat, let ze goed op hoe ze de dingen formuleert. Maar als mama over zichzelf praat, is ze nog altijd heel open."

"Bij momenten kiest ze de verkeerde bewoordingen, maar dat maakt mij niet uit. Alleen haar seksueel getinte uitspraken vind ik vervelend. Dan denk ik soms: 'Mama toch!' Maar goed, ik ga haar niet meer kunnen veranderen, hé. Ik laat het dus beter los."

Meer nieuws

Meer nieuws

.