Marie Verhulst staat versteld van reacties: Ze neemt drastisch besluit over vriend Jef Oomen
COS
Marie Verhulst staat versteld van reacties: Ze neemt drastisch besluit over vriend Jef Oomen
Foto: Photo News

Marie Verhulst zien we binnenkort in nieuwe afleveringen van 'De Verhulstjes'. Het vijfde seizoen gaat op zondag 5 november van start op Play4.

In dat vijfde seizoen van 'De Verhulstjes' is het de vraag of ook Jef Oomen weer te zien zal zijn. Marie Verhulst en Jef hebben al zo'n vier jaar een relatie. De afgelopen seizoenen was Jef af en toe te zien in de reeks.

Door zijn werk bij Studio 100 was het voor Jef niet altijd mogelijk om er bij opnames bij te zijn. Al is dat zeker niet zijn bedoeling. Jef blijft zelfs liever ver weg van de spotlights. Onlangs kon hij daar even niet aan ontsnappen.

In Antwerpen ging op 15 oktober de musical 'Les Misérables' in première. "Jef is niet betrokken bij de Studio 100-productie van 'Les Mis', dus voor het eerst had hij tijd om met mij mee te gaan", vertelt Marie aan Het Laatste Nieuws.

Het was de eerste keer dat Marie en Jef samen op de rode loper poseerden. "De aandacht voor die foto heb ik beetje onderschat. De volgende keer sta ik, denk ik, gewoon weer alleen op de rode loper", heeft Marie besloten. "Jef kwam gewoon samen met zijn lief naar de musical te kijken. Ik denk zelfs dat hij niet doorhad dat mensen over ons bezig waren."

Meer nieuws

Meer nieuws

.