Na alle drukte maakt Hugo opvallend besluit bekend: Hij wordt overladen met reacties
PMN
Na alle drukte maakt Hugo opvallend besluit bekend: Hij wordt overladen met reacties
Foto: Photo News

Hugo heeft een heel drukke periode achter de rug. Hij heeft een verrassende beslissing genomen. Dat blijkt uit een foto die hij deelt op zijn Instagram.

Hugo heeft een drukke periode achter de rug. Hugo lanceerde met trots zijn allereerste solosingle 'Het Leven'. De positieve ontvangst van dit nummer heeft hem geïnspireerd om direct door te gaan en een opvolger te lanceren. Die kreeg de titel 'De dozen staan klaar'.

Naast zijn muzikale avonturen, is Hugo ook druk bezig met een nieuwe uitdaging. Hij speelt mee in de musical 'Red Star Line' van Studio100.

Ondanks de drukte heeft Hugo besloten om even een welverdiende vakantie in te lassen. Hij heeft zijn koffers gepakt en is vertrokken naar Istanbul om daar te genieten van een welverdiende vakantie. Op Instagram bedankt Hugo zijn volgers voor alle lieve en warme reacties die hij heeft ontvangen.

"Ik geniet volop na van al jullie lieve en warme reacties vanuit Istanbul", schrijft hij op social media. "Even de batterijen opladen om binnenkort weer te doen wat ik het liefst doe, namelijk zingen en acteren in onder andere Red Star Line en Winterrevue."

De volgers van Hugo reageren massaal op zijn bericht en wensen hem een fantastische vakantie toe. Ze gunnen hem de welverdiende vakantie en hopen dat hij vol nieuwe energie terugkomt om zijn passie voor muziek en acteren voort te zetten in zijn komende projecten. Hugo wordt overladen met positieve berichten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.