Na pijnlijke relatiebreuk: Niels Destadsbader heeft nieuws over de vrouw van zijn leven
COS
Na pijnlijke relatiebreuk: Niels Destadsbader heeft nieuws over de vrouw van zijn leven
Foto: VTM

Niels Destadsbader moest dit jaar een breuk verwerken. De zanger en presentator zag na zeven jaar een einde komen aan zijn relatie met Julie Bacquaert.

Niels Destadsbader was zeven jaar lang pluspapa van Julies zoontje. Zelf heeft de zanger nog geen kinderen, maar hij maakte er de afgelopen jaren geen geheim van dat hij er graag wil. "Ik heb altijd gezegd dat ik graag kinderen wil, maar natuurlijk... ik heb sinds kort vernomen, je moet daarvoor met twee zijn", grapt Niels in de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen'.

"Het zal er hopelijk misschien ooit van komen. Ik ben intussen 35, wat als man perfect kan. Veel zal afhangen van de persoon, de vrouw van je leven, die je tegenkomt, van haar leeftijd en haar dromen. Maar ik geloof er wel in dat als dat moet gebeuren, dat dat gebeurt. Ik ben er ook van overtuigd dat ik de vrouw van mijn leven nog zal tegenkomen. Dus dat komt allemaal goed. Misschien ben ik ze al tegen gekomen."

We weten dat Niels op blonde vrouwen valt. Op vlak van innerlijk vindt Niels het heel belangrijk dat hij een vrouw vindt met wie hij kan lachen. "Ik vind het ook altijd leuk als die persoon iets te vertellen heeft, maar ook een beetje naïef is. Waarmee ik bedoel: wat ik heel sexy vind, is dat als je een mop vertelt, ze de laatste is die ze begrijpt. Maar ze moet ze wel begrijpen."

Tegelijkertijd zoekt Niels immers een intelligente persoon met ambitie. "Ik vind het ook superbelangrijk dat het een sociaal iemand is. Ik ken veel mensen, ik kom op plaatsen waar mensen mij kennen. Dat je niet altijd moet bezig zijn met: is ze mee of staat ze alleen", zegt Niels. "Zorgzaam, goed met mensen, vind ik ook heel belangrijk."

Meer nieuws

Meer nieuws

.