Natalia neemt erg omstreden beslissing over haar kinderen Bobbi-Loua en Apollo
COS
Natalia neemt erg omstreden beslissing over haar kinderen Bobbi-Loua en Apollo
Foto: Instagram @nataliamusic

Natalia is de trotse mama van twee kindjes. Bobbi-Loua is al drie en kleine broertje Apollo wordt in december twee.

Bobbi-Loua werd aan het begin van de coronapandemie geboren in maart van 2020. Natalia en haar gezinnetje genoten noodgedwongen maar met veel plezier van Bobbi-Loua's eerste levensjaar. Bepaalde tradities konden omwille van de pandemie echter niet doorgaan. Zoals het doopsel.

"Vorig jaar hebben we een soort van doopsel gedaan", vertelt Natalia aan Ender Scholtens tijdens de eerste liveshow van 'Gossip Guy'. "Eigenlijk een ritueeltje. Dat was toen de meters van Bobbi-Loua er waren."

"Dan hebben we gedaan alsof die gedoopt werd, want er was geen pastoor bij. Mijn manager (Stijn Peeters, de broer van Bart Peeters, red.) heeft dat ingeleid, als meneer pastoor", vertelt de zangeres.

"Wat als Bobbi-Loua later vraagt: 'Ben ik gedoopt?'. Wat zeg je dan? Ja of nee?", vroeg Ender zich af. "Ja, want die wordt zondag gedoopt. Ze worden allebei gedoopt", onthulde Natalia. "Maar dat is ook geen meneer pastoor. Ik mocht dat niet zeggen."

Natalia's besluit om haar kinderen te laten dopen is niet geheel onomstreden. Steeds meer mensen laten zich tegenwoordig immers 'ontdopen' om de banden met de Katholieke Kerk door te knippen. Recent was er nog Siska Schoeters die zich uit het doopregister liet schrappen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.