📷 Natalia vertedert iedereen met fantastische vakantiebeelden: Let vooral op dit uiterst schattige detail bij Apollo en Bobbi-Loua
COS
📷 Natalia vertedert iedereen met fantastische vakantiebeelden: Let vooral op dit uiterst schattige detail bij Apollo en Bobbi-Loua
Foto: GoPlay

Natalia heeft dit jaar iets te vieren: de zangeres staat al 20 jaar op het podium. Dat viert ze in november met drie jubileumconcerten in de Antwerpse Lotto Arena.

Deze zomer stond Natalia op verschillende podia in Vlaanderen. Ze was ook te gast bij 'Zomerhit' en 'Tien Om Te Zien'. Tussen alle optredens door, maakte de zangeres deze zomer natuurlijk ook graag veel tijd door met haar gezin: verloofde Frederik en kindjes Bobbi-Loua en Apollo.

Natalia heeft de zomervakantie alvast goed afgesloten met een fijne gezinsvakantie naar Spanje. "Dankbaar voor een mooi vakantie met onze kleine familie. Het leven is beter samen", schrijft Natalia op Instagram. Ze deelt een heleboel fijne vakantiekiekjes.

Natalia ziet er fantastisch uit in een oranje bikini, maar het zijn natuurlijk weer haar schattige kindjes die met de aandacht gaan lopen. We zien een prachtige foto van het broer-zusduo. Apollo's zin om te poseren met papa en zus lijkt wel snel voorbij. Maar let vooral op de schattige matching zwembroekjes!

"Instant geluksgevoel als ik jullie zie" reageert Dina Tersago. "Supertoffe foto's", vindt Candice Martens. "Prachtige foto's en alweer mooie herinneringen", merkt een volger op. "Geniet van deze quality time met je mooie gezinnetje!", reageert nog iemand. "Wat een leuke reeks! Fijn dat jullie zo genoten hebben."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Natalia Druyts (@nataliamusic)

Meer nieuws

Meer nieuws

.