Natalia weet nu wat haar te wachten staat met dochter Bobbi-Loua: "Het is van dat, we hangen eraan"
COS
Natalia weet nu wat haar te wachten staat met dochter Bobbi-Loua: "Het is van dat, we hangen eraan"
Foto: Instagram @nataliamusic

Natalia bereidt zich stilaan voor op drie spetterende jubileumconcerten. Op 17, 18 en 24 november staat de zangeres in de Antwerpse Lotto Arena.

Natalia staat dit jaar twintig jaar op het podium en dat moet natuurlijk gevierd worden met haar fans. In november staat Natalia drie keer met haar grootste hits in de Lotto Arena. Thuis zal ze met open armen ontvangen worden door haar gezinnetje; verloofde Frederik en kinderen Bobbi-Loua en Apollo.

Het zou zomaar kunnen dat Natalia's kinderen hun mama vanuit de coulissen aanmoedigen. Veel (internationale) sterren, zoals P!nk en Beyoncé, namen de afgelopen maanden hun dochter mee op het podium. Dat zou in de toekomst ook weleens bij Natalia kunnen gebeuren.

"Daar ga ik niet aan ontsnappen, vrees ik. Bobbi-Loua ziet dat nu al helemaal zitten, en ze is nog maar drie jaar", zei Natalia onlangs in TV Familie. "Als ik thuis vertrek en ik haar zeg dat mama een liedje moet gaan zingen, reageert ze altijd met: 'Ik wil ook, ik wil ook!'."

Bobbi-Loua is al een echt podiumbeest. "Het zit er nu al in. Het zou tof zijn om mijn dochter ooit op het podium bezig te zien, samen met mij", besloot Natalia. Maar de show stelen blijkt niet meer de enige hobby meer van de kleine Bobbi-Loua.

Enkele maanden geleden deelde Natalia al eens beelden van Bobbi-Loua die paardrijden ontdekt. Daar lijkt Bobbi-Loua nu echt haar hobby van te willen maken. "De obsessie van mijn poppemieke", schrijft Natalia op Instagram Stories. "Het is van dat, we hangen eraan. En Apollo ook..."

Bobbi-Loua heeft een hobby
Instagram @nataliamusic

Meer nieuws

Meer nieuws

.