Niels Destadsbader merkt opvallend patroon tijdens zijn dates: "Binnen het halfuur gaat het daarover"
LHX
Niels Destadsbader merkt opvallend patroon tijdens zijn dates: "Binnen het halfuur gaat het daarover"
Foto: VRT

Niels Destadsbader heeft al een aantal serieuze relaties gehad, maar momenteel is hij al een hele tijd single. Dat betekent echter niet dat hij niet op zoek is.

Niels Destadsbader is geboren en getogen in het West-Vlaamse Deerlijk. Hij is ontzettend honkvast: hoewel hij voor de VRT werkt, woont hij nog steeds in zijn thuisdorp, naast zijn ouders.

Maar hoe zit het dan als hij een vrouw tegenkomt die niet in de buurt woont? Daar heeft hij wel degelijk al over nagedacht, vertelt hij in de podcast 'Frietcast'.

"Een van de eerste gesprekken die heb met iemand die ik leer kennen, is: 'Stel, je komt de man van je leven tegen en die woont pakweg in Deerlijk. Wat doe je dan?'" Tot nu toe is dat altijd al goed uitgedraaid: al de serieuze vriendinnen die hij heeft gehad, zijn al bij hem komen wonen.

Als er nu echt een organisatorisch probleem zou zijn, bijvoorbeeld als iemand kinderen heeft, zou hij eventueel nog wel kunnen overwegen om te verhuizen. "Maar ik zie het niet zo snel gebeuren."

"Het is echt waar: dat is een van de eerste dingen die ik vraag aan iemand. Binnen het halfuur gaat het daarover. Als ik voel dat het misschien die richting zou kunnen uitgaan natuurlijk, hé. Als ze dat zien zitten, scoren ze wel punten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.