Niels Destadsbader neemt drastisch besluit dat zijn fans niet graag zullen horen
COS
Niels Destadsbader neemt drastisch besluit dat zijn fans niet graag zullen horen
Foto: Photonews

Niels Destadsbader verraste deze week twee keer met groot nieuws. Hij gaat 'De Warmste Week' presenteren én zal gaan acteren in een musical.

Niels Destadsbader krijgt volgend jaar een hoofdrol in de spektakelmusical '14-18'. Studio 100 herneemt de succesmusical na tien jaar. Niels zal de rol van Albert voor zijn rekening nemen in het Pop-Up Theater in Puurs.

Het is al van 2019 geleden dat Niels nog eens acteerde. Dat was toen in de vierde 'FC De Kampioenen'-film. In 2007 en 2008 was Niels als eens in musicals te zien. In de 'Suske & Wiske'-musicals speelde hij de rol van Suske.

Niels werd de afgelopen jaren meermaals gebeld door Studio 100 om in een van de spektakelmusicals op te duiken, maar zijn agenda liet dat nooit toe. Tot nu dus. Niels zal vanaf juni tien voorstellingen per week spelen. "Da's een periode waarin ik bijna niks anders kan doen", zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

In aanloop naar de musical en na afloop ervan heeft Niels de handen vol met projecten bij VRT. "De muziek zal voor de komende maanden misschien een klein beetje op het achterplan komen, want je kunt natuurlijk niet alles doen", zegt Niels aan HLN Showbits.

"Ik zie het als een kans dat ik nu de tijd heb om eens zo'n dingen te kunnen doen. Achter de schermen gaan we hard blijven werken voor neiuwe muziek en dan gaan we heel groot terugkomen", belooft Niels. "We gaan ook niet jaren stoppen met muziek, maar het zal wel even duren voor er iets uitkomt. We gaan ook even wachten met veel op te treden."

"Als je al heel lang geen stuk taart hebt gegeten en dan mag je dat stuk taart terug eten, dan smaakt dat nog veel lekkerder. Ik den dat wij de taart even in de frigo zetten, maar die deur blijft ook niet jaren dicht. Eerst even dit en dan komt de muziek terug", besluit Niels.

Meer nieuws

Meer nieuws

.