Nieuwsgierige fan krijgt duidelijk antwoord van Helmut Lotti, na het zien van foto op zijn Facebook
WVDS
Nieuwsgierige fan krijgt duidelijk antwoord van Helmut Lotti, na het zien van foto op zijn Facebook
Foto: Rudy De Doncker

Helmut Lotti is wat je kunt noemen een duizendpoot in de Vlaamse muziekwereld. Met zijn metalshow is hij alweer aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière begonnen.

Dat metalmuziek hem zo zou liggen, had echt niemand kunnen voorspellen. Maar als Helmut zich ergens voor inzet, gaat hij er 1000 procent voor.

Dus na zijn eerste metaloptreden in zwarte broek en dito shirt, liet hij zich een volledig lederen kostuum aanmeten, met de nodige lederen accessoires en boots. Op die manier wil hij zowel met zijn zang als uiterlijk blenden met de metal muziekstijl.

Fan stelt persoonlijke vraag aan Helmut Lotti: "Het zou interessant zijn om te weten"

Op zondag zette Helmut Lotti een foto online waarin de zanger een woordspeling maakt: “Je bent een tattoogewijde fan of je bent het niet…”, met een foto van een dame die haar tattoo op het podium aan Helmut toont. Wat er juist staat is moeilijk te zien.

Van deze opmerking maakte een nieuwsgierige fan gretig gebruik om een vraag te stellen aan Helmut die ook veel andere fans willen weten: “Het hoeft niet het geval te zijn, maar het zou interessant zijn om te weten of Helmut Lotti een tatoeage heeft en waar?”

Een toepasselijke vraag bij deze foto. Helmut, die graag interactief is op zijn Facebookpagina met zijn volgers, geeft de fan een duidelijk en helder antwoord: Nee. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.