Opvallend gesprek tussen Kristel Verbeke en ex-K3-collega's uitgelekt: "Ze zijn ons voor"
COS
Opvallend gesprek tussen Kristel Verbeke en ex-K3-collega's uitgelekt: "Ze zijn ons voor"
Foto: VTM

Kristel Verbeke was onlangs te gast bij Sander Gillis in de MNM-podcast 'Sandermans Zaken'. Sander deed een verrassende ontdekking.

Wanneer Sander Gillis naar de WhatsApp van Kristel Verbeke gaat, valt meteen op dat er gesprekken met Klaasje Meijer en Hanne Verbruggen bovenaan staan. "Je hebt die allemaal gisteren nog gestuurd, Hanne en Klaasje", merkt Sander op.

"Ja, da's dan toevallig, want soms zit daar echt wel veel tussen. Maar Hanne had gekeken naar het programma ('Geld Gezocht', red.) en had me een heel fijn berichtje gestuurd en ik wist dat zij vertrokken", zegt Kristel. "Toi toi toi met 'Liefde Voor Muziek'", schreef Kristel.

Doe jullie ding en ik gun jullie alles.

"M'n meisjes", zegt ze liefkozend. In het gesprekje met Hanne ziet Sander ook een foto van Julien. "Hanneke... Julien, ook een schone naam, vind ik. Zo chic", zegt de voormalige zwartharige van K3. "We hebben toch wel samen wat meegemaakt, hè. Heel tof, ze."

Twee jaar lang was Kristel manager van de destijds nieuwe K3. "Ik vond dat belangrijk. Er komt zoveel op je af. Bij ons is dat allemaal traag gegaan." Voor Kristel was het een mooi einde van de K3-era. "Doe jullie ding en ik gun jullie alles."

De M-kids zijn ons voor met de comeback.

Er zijn ook een heleboel K3-groepjes in Kristels WhatsApp te vinden. Zo vindt Sander een gesprekje van 'The originals'. Een van de laatste berichten is er eentje over de comeback van de M-kids. "Doeme, ze zijn ons voor", klinkt het lachend.

"Da's toch de meest gestelde vraag: wanneer gaan jullie nog eens optreden? Dus maken we er zelf ook mopjes over", zegt Kristel. Kathleen schreef: "De M-kids zijn ons voor met de comeback." "Met heel veel lachgezichtjes", voegt Kristel eraan toe. Ze sturen ook filmpjes naar elkaar wanneer ze hun liedjes nog eens op de radio horen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.