Paniek: Première van musical '14-18' loopt bijna fout af door Niels Destadsbader
LHX
Paniek: Première van musical '14-18' loopt bijna fout af door Niels Destadsbader
Foto: Eén

Zondag ging de Studio 100-spektakelmusical '14-18' in première. Het ging er bijna verkeerd, door een fout van Niels Destadsbader.

Voor Niels Destadsbader was de première van '14-18' een bijzonder moment. Het is de eerste keer dat hij meespeelt in een spektakelmusical. Hij vertolkt er bovendien een van de hoofdpersonages: soldaat Albert.

"Het is altijd zo dat je bij een première extra zenuwen hebt, maar eigenlijk moet je gewoon doen wat je altijd doet", reageert hij in een gesprek met Het Laatste Nieuws. "En ik ben heel fier op mijn collega's. Ze hebben het fantastisch gedaan."

Echt vlekkeloos was Niels' parcours echter niet, want op een bepaald moment heerste er door hem grote paniek achter de schermen. Het publiek merkte daar gelukkig niets van.

"Tijdens de sluis-scène zitten er allemaal kogels in de wapens, maar die mogen er niet uit", onthult Niels' collega Jonas Van Geel. "Net voor de scène hoorde ik Niels zijn geweer laden en ineens viel er een kogel op de grond."

"We waren allemaal in paniek, maar we hebben de kogel gevonden, net op tijd voor we opgingen. Als die was blijven liggen, hadden we de show moeten stilleggen." Oef!

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Spektakel-musical 14-18 (@spektakelmusical1418)

Meer nieuws

Meer nieuws

.