Pommelien Thijs heeft geweldig nieuws voor al haar fans
LHX
Pommelien Thijs heeft geweldig nieuws voor al haar fans
Foto: VRT

In juni van dit jaar is 'Per ongeluk', het debuutalbum van Pommelien Thijs uitgekomen. Binnenkort komt de zangeres met nog meer nieuwe muziek.

Net als alle singles die Pommelien Thijs al heeft uitgebracht, is 'Per ongeluk' een ongelofelijk succes. Dat betekent echter niet dat ze op haar lauweren rust, integendeel. Binnenkort kunnen we weer nieuwe dingen verwachten.

Een nieuw album zit nog niet meteen in de pijplijn, vertelt ze op Radio2, maar wel een nieuwe single. "Die komt eraan, en eigenlijk heel snel al", onthult ze. "Eigenlijk echt al supersnel. Op 22 november kom ik eigenlijk al met een nieuwe solosingle."

Of het een 'herfstige' single wordt? "Ik ga daar eigenlijk nog helemaal niets over zeggen", antwoordt ze mysterieus.

Toch zou het wel eens kunnen dat ze al iets heeft weggegeven. "Ik vind het altijd wel leuk om zo wat easter eggs te leggen", zegt ze. Dat was ook het geval tijdens haar dankwoord op de MIA's, waar ze nog voor het aankondigen van haar nieuwe album de woorden 'per ongeluk' gebruikte.

"Alles wat ik nu zeg kan een hint zijn. Misschien heb ik de titel al vijf keer laten vallen, misschien ook niet", zegt ze mysterieus.

Veel van haar fans denken haar deze keer door te hebben. Zij vermoeden dat 'Eigenlijk' de titel van haar nieuwe single is. Daarin zouden ze, aangezien ze dat woord wel héél veel gebruikt, wel eens gelijk in kunnen hebben!

Meer nieuws

Meer nieuws

.