Regi en Linda Mertens kondigen nieuw concert van Milk Inc. aan in Sportpaleis op verrassend moment
PMN
Regi en Linda Mertens kondigen nieuw concert van Milk Inc. aan in Sportpaleis op verrassend moment
Foto: VTM

Regi is begonnen aan zijn zomertoer door Vlaanderen. Dit keer is ook Linda Mertens van de partij. In het najaar staan ze in het Sportpaleis met een concertreeks van Milk Inc.

Er staan voor dit najaar al zes concerten gepland in het Sportpaleis van Milk Inc. Daar komt nu een zevende bij. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Dat nieuwe concert van ‘Regi vs Milk Inc’ komt er wel op een verrassend moment. Het staat gepland op zondag 7 november om 15 uur. Op die manier wil Regi de nieuwe generatie samen laten vieren met de fans van het eerste moment.

Regi zegt bij radiozender Qmusic dat hij dit eigenlijk al langer van plan was. “Maar de tijd is er nu pas rijp voor”, citeert Het Laatste Nieuws hem. “We gaan de show niet aanpassen, maar dan lig je wel op een normaal uur in bed en ben je de volgende dag fris om aan de week te beginnen.”

“Vorig jaar hebben we afgetoetst of Linda nog fris en fruitig is op het podium kon staan. Die test heeft ze doorstaan en in de aankomende concerten wordt haar aandeel dan weer opnieuw groter”, knikt het veelbelovend bij de DJ.

Via de website www.sportpaleis.be kan je aan tickets geraken voor deze nieuwe show. Er zijn ook nog de laatste tickets te koop voor de shows van 18 en 19 oktober en 2, 8, 9 en 10 november.

Meer nieuws

Meer nieuws

.