Tom Dice laat ingreep uitvoeren: “Operatie van bijna 8 uur”
PMN
Tom Dice laat ingreep uitvoeren: “Operatie van bijna 8 uur”
Foto: Instagram @katomusic

Tom Dice kennen we van ‘The Starlings’. Die groep vormt hij samen met zijn vrouw Kato Callebaut. Tom heeft een ingreep ondergaan.

Tom Dice heeft recentelijk een haartransplantatie ondergaan. Samen met zijn vrouw Kato Callebaut vormt hij het duo 'The Starlings'.

Tom koos ervoor om zijn ervaring met zijn volgers te delen via zijn Instagram-account.

In zijn Instagram-post legde Tom uit dat hij al tien jaar twijfelde over een haartransplantatie. Hij herinnerde zich een grappig moment in de kleedkamers van het Sportpaleis, waar hij samen met zijn vriend Bob stond en ze moesten lachen omdat Tom busjes camouflagepoeder had gekocht om zijn kalende kruin te verbergen.

Na tien jaar en ongeveer driehonderd busjes poeder later, besefte Tom dat zijn haarverlies een bron van onzekerheid was geworden.

Daarom besloot Tom contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf in haartransplantaties. Hij zag in deze periode, met een baby op komst, een ideaal moment om de stap te zetten. 
(Lees verder onder de foto)

"Nu was een ideaal moment om de stap te zetten naar een transplantatie omdat ik even niet op het podium moet met de baby op komst", licht de zanger toe.

"De operatie zelf duurde bijna acht uur maar het viel echt veel beter mee dan ik dacht."

Tom is opgelucht en voelt zich nu al minder onzeker. Hij is zeer benieuwd naar het resultaat, dat pas over een half jaar tot een jaar zichtbaar zal zijn.

Met zijn eerlijke verhaal en positieve instelling hoopt Tom anderen te inspireren om zelfverzekerd in het leven te staan en te streven naar geluk en tevredenheid met zichzelf.

Hij kijkt uit naar de komst van de baby en blijft muziek maken met 'The Starlings', terwijl hij geniet van zijn nieuwe haartransplantatie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tom Dice (@tomdiceofficial)

Meer nieuws

Meer nieuws

.