Waanzinnig voor Koen Wauters en Kris Wauters: "We kunnen het zelf amper geloven"
COS
Waanzinnig voor Koen Wauters en Kris Wauters: "We kunnen het zelf amper geloven"
Foto: Play4

Clouseau was dit jaar opvallend weinig op het podium te zien. Dat blijkt een bewuste keuze van broers Koen en Kris Wauters.

Deze zomer staan Koen Wauters en Kris Wauters op een paar Nederlandse podia. Daarnaast passeerden ze natuurlijk ook met plezier bij 'Zomerhit' en 'Tien Om Te Zien'. Eind november staat Clouseau op het podium van 'The Night of the Proms' in het Antwerpse Sportpaleis.

Fans hoeven niet bang te zijn dat de broertjes Wauters gas aan het terugnemen zijn. "We hebben vorig jaar heel veel opgetreden en volgend jaar vieren we 'Clouseau 40', dus moeten we ons nu koest houden", vertelt Koen in Het Laatste Nieuws.

"Maar volgend jaar gaan we dus vollen bak spelen, in zowel Vlaanderen als Nederland. Overal waar ze ons willen, gaan we ons jubileum vieren, want 40 jaar is toch speciaal. Dat is het gros van ons leven. Of toch dat van mij", lacht Koen. 

"Wij kunnen niet drie jaar na elkaar al die zalen en festivals spelen. We willen vermijden dat de mensen zeggen: zijn ze daar weer, die twee oude mannen?", zegt broer Kris. "Clouseau trad voor de eerste keer op in december 1984. We kunnen het zelf amper geloven. Het is zo rap gegaan omdat het zo plezant was."

Meer nieuws

Meer nieuws

.