Wel héél verrassend nieuws: 'Daar gaat Regi trouwen'
LHX
Wel héél verrassend nieuws: 'Daar gaat Regi trouwen'
Foto: Instagram @realregi

Op 14 februari van dit jaar stelde Regi iedereen voor aan zijn nieuwe vriendin, Kristel Hubeny. Enkele maanden later kondigde hij al hun verloving aan.

Regi is weer dolgelukkig in de liefde, en hij kan niet wachten om dat te vieren. Begin 2024 stappen hij en Kristel in het huwelijksbootje. De voorbereidingen zijn dan ook volop aan de gang.

Het huwelijksaanzoek vond plaats in Zuid-Afrika, Regi's tweede thuis. Dat zou wel eens een prachtige trouwlocatie kunnen zijn.

Al sinds het nieuws over de verloving doet Regi echter heel geheimzinnig over de locatie. "In Genk is het ook heel mooi, en in Heusden-Zolder ook", lachte hij in een interview met Het Nieuwsblad in mei. "Alles kan."

(Lees verder onder de post.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Regi (@realregi)

"Of het een echte winterbruiloft wordt? Laat ons zeggen dat het bij ons koud is", verklapte hij afgelopen zomer in Het Laatste Nieuws. Voor zijn fans was dat een duidelijke boodschap: de trouw zou waarschijnlijk niet op het noordelijk halfrond plaatsvinden.

Zuid-Afrika zou dan ook een logisch alternatief kunnen zijn. De dj heeft er immers een riante villa en voelt er zich helemaal thuis. 

Toch lijkt het erop dat Regi tegen alle verwachtingen in kiest voor Genk. Aan Het Belang van Limburg vertellen bronnen dat hij en Kristel er in december al zullen trouwen voor de wet. Dat zouden ze doen in de Limburghal.

De fans die hoopten op een zonnig, glamoureus trouwfeest, hoeven echter niet te wanhopen. Begin 2024 zal er waarschijnlijk nog steeds, zoals aangekondigd, een feestelijk huwelijk plaatsvinden. En dat kan uiteraard nog steeds in Zuid-Afrika.

Meer nieuws

Meer nieuws

.