Wendy Van Wanten boos op politici: “Spring niet ver met mijn pensioen”
PMN
Wendy Van Wanten boos op politici: “Spring niet ver met mijn pensioen”
Foto: Photonews

Wendy Van Wanten draait al een hele tijd mee in het Vlaamse showbizzland. Ze kent het wereldje dan ook door en door. De zangeres maakt zich boos op de politici van ons land.

Zondag moeten we met z’n allen naar de stembus. Ook Wendy Van Wanten heeft zo haar mening over de huidige gang van zaken. “Naarmate ik ouder word, moet ik steeds meer afdragen aan de staat", merkt ze op in Het Laatste Nieuws.

“Ik heb 43 jaar gewerkt, mensen blij gemaakt, maar ik moet rondkomen met een pensioen van 1.500 euro, daar spring je niet ver mee. En dat krijg je mij niet uitgelegd, als je weet welke uittredingsvergoedingen politici krijgen van de staat wanneer ze stoppen.”

Wendy Van Wanten kan niet begrijpen dat politici een riante uittredingsvergoeding krijgen

Wendy kan er zich behoorlijk over opwinden. “Het enige wat ik nog lijk te doen, is betalen. En waarom? Omdat ik het Vlaamse publiek heb gediend? Omdat ik hard gewerkt heb? Je bent in dit land beter af als leefloner dan wanneer je werkt.”

Wendy wordt 64 jaar en wil deze job niet eindeloos lang blijven doen. “Ik wil het niet blijven doen tot het zielig wordt. Ik doe het nog graag, maar het moet blijven kloppen. De verbale erotiek, het teasen, de deugnieterij: ik kan daar over vijf jaar toch niet meer mee afkomen?”

Meer nieuws

Meer nieuws

.