Wendy Van Wanten verrast over haar relatie met Frans: “Komt er misschien wel nog van”
PMN
Wendy Van Wanten verrast over haar relatie met Frans: “Komt er misschien wel nog van”
Foto: Photonews

Wendy Van Wanten is een gevestigde waarde in het Vlaamse showbizzland. De zangeres heeft al verschillende hits achter haar naam staan. Ze vond via een programma op tv ook haar grote liefde Frans.

Wendy Van Wanten en Frans zijn op 23 juni achttien jaar samen. “Ik ben er nog altijd van overtuigd dat het de juiste keuze was”, bedenkt de zangeres zich in Het Laatste Nieuws. “Al is het niet makkelijk geweest.”

Wendy ziet Frans na achttien jaar nog steeds heel graag. “Alleen diepgaande gesprekken zijn soms moeilijk”, vertelt ze. “Ik ben een vrouw, ik praat graag dingen uit tot op het bot. Ik zou soms willen dat ik Frans wat meer kan vertellen over mezelf, maar zo werkt het niet.”

Wendy Van Wanten hint naar een huwelijk met Frans

De zangeres vindt dat je als vrouw geen klaagzang moet afsteken bij je partner. “Je moet het spel van de liefde blijven spelen”, zegt ze. “Verleiden. Teasen.”

Wendy en Frans zijn niet getrouwd. Daar heeft zij wel verrassend nieuws over. “Dat komt misschien nog, ik weet het niet. Misschien als we twintig jaar bijeen zijn?”

Meer nieuws

Meer nieuws

.