Wow! Studio 100 doet grootse aankondiging over Niels Destadsbader
LHX
Wow! Studio 100 doet grootse aankondiging over Niels Destadsbader
Foto: Photonews

Niels Destadsbader is vooral bekend als presentator en zanger, maar hij heeft ook al heel wat acteerjobs op zijn palmares staan. Zo speelde hij een tijdje Pim in 'Familie' en was hij ook te zien in 'F.C. De Kampioenen.'

Niels Destadsbader heeft het ontzettend druk met zijn presentatiewerk en zangcarrière, maar toch is het nog eens tijd voor een nieuwe uitdaging. Dat maakt Studio 100 bekend op Instagram.

Volgend jaar staat er immers een herneming gepland van '14-18', de spektakelmusical die bijna tien jaar geleden werd opgevoerd in Mechelen. Niemand minder dan Niels zal erin meespelen.

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel zullen opnieuw de rollen van Jan en Fons voor hun rekening nemen. Daarnaast speelt Niels Destadsbader de rol van Albert, Peter Van de Velde die van luitenant De Decker, Sandrine Van Handenhove die van Anna, Marc Peeters die van de generaal en 'K2 zoekt K3'-kandidaat Remi De Smet die van Kamiel.

'14-18' zal te zien zijn in het Pop-Up Theater in Puurs. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Studio 100 belooft immers nóg meer spektakel dan in de vorige versie. 

Voor Niels is het niet de allereerste keer dat in een musical te zien is. In 2007 en 2008 deed hij mee aan twee 'Suske & Wiske'-musicals. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.