Ze is niet te stoppen! Na 'Zomerhit' opnieuw fantastisch nieuws voor Pommelien Thijs
COS
Ze is niet te stoppen! Na 'Zomerhit' opnieuw fantastisch nieuws voor Pommelien Thijs
Foto: Photo News

Pommelien Thijs is dé sensatie van het moment. Zowel met haar muziek, als met de succesreeks 'Knokke Off' scheert Pommelien hoge toppen.

Nadat Pommelien Thijs er vorig jaar net naast greep met 'Ongewoon', was het afgelopen zaterdag wél prijs. Pommelien kon haar favorietenrol waarmaken en won de 'Zomerhit'-trofee met haar catchy zomernummer 'Erop of eronder'. 

Na de winst bij 'Zomerhit' was er opnieuw geweldig nieuws. 'Erop of eronder' stootte 'Dance The Night' van Dua Lipa van de troon en bereikte opnieuw de eerste plaats in de Ultratop 50. Ook haar album 'Per ongeluk' staat al zes weken op nummer 1.

"Het is al van 2015 geleden dat een Vlaamse artiest daar nog in slaagde", vertelt Ultratop-oprichter Sam Jaspers aan Het Laatste Nieuws. Destijds was de eer weggelegd voor Stan Van Samang met 'Een ster' en zijn album 'Liefde voor publiek'.

Alsof dat alles nog niet fantastisch genoeg is, kreeg Pommelien zopas weer geweldig nieuws te horen. Op Spotify is Pommelien de populairste Belg van de zomer. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Ze is de enige landgenoot in de top tien.

David Kushner staat met 'Daylight' op één en Eurovisiesongfestival-winnares Loreen op twee. Pommelien haalt de negende plaats. '#LikeMe'-collega Camille volgt pas op de negentiende plaats.

Meer nieuws

Meer nieuws

.