Zo aangrijpend wat Hugo Sigal doet voor echtgenote Nicole tijdens 'Tien Om Te Zien'
COS
Zo aangrijpend wat Hugo Sigal doet voor echtgenote Nicole tijdens 'Tien Om Te Zien'
Foto: Photonews

Hugo Sigal moest negen maanden geleden onverwacht afscheid nemen van zijn echtgenote Nicole. De zangeres overleed na een noodlottige val van de trap.

Vanavond is het de laatste aflevering van 'Tien Om Te Zien' van deze zomer. Ook Hugo Sigal is weer van de partij. Hij mocht enkele weken geleden zijn nieuwe nummer 'Het Leven' als Vlaamse Supertip brengen. Intussen heeft het nummer al enkele weken een plekje in de 'Tien Om Te Zien'-hitlijst.

Hugo is dan ook vanavond weer van de partij. Hij mocht 'Het Leven' nog een laatste keer komen brengen in het gezelschap van onder meer K3, Pommelien Thijs, CAMILLE, Margriet Hermans en Bart Kaëll. Het belooft een emotioneel moment te worden.

Nadat Hugo eerder al in een stijlvol roze kostuum op het podium verscheen, trok hij deze keer een beige variant aan. Specialer is de T-shirt die de zanger onder het kostuumvestje droeg. Daarop staat een foto van Nicole & Hugo.

"Voor de laatste 'Tien Om Te Zien' vanavond nam ik Nicole mee op het podium. Ik hoop dat jullie nog een keer volop mee genieten van ‘Het Leven’ vanavond op VTM", schrijft Hugo op Instagram. "Mooi gebaar, Hugo", vindt een fan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.