📷 Zo erg! Regi Penxten doet erg schrikken met foto van dochter Ellie-Martha: "Veel beterschap!"
COS
📷 Zo erg! Regi Penxten doet erg schrikken met foto van dochter Ellie-Martha: "Veel beterschap!"
Foto: VRT

Regi Penxten heeft een drukke zomer achter de rug. Met zijn 'Regi Live'-formule en als dj had Regi een goedgevulde agenda.

Net voor het nieuwe schooljaar begint, vond Regi het belangrijk om nog wat quality time door te brengen met zijn gezin. Regi trok samen met zijn twee dochters Renée en Ellie-Martha naar het betoverende Disneyland Parijs.

Regi heeft een goede week uitgekozen om naar Disneyland te gaan. Van 20 tot 26 augustus is het namelijk World Princess Week. En dus nam hij zijn twee prinsessen mee naar het pretpark. "Daddy time", schrijft Regi bij twee foto's op Instagram.

Op de ene foto geeft de kleinste, Renée haar papa een dikke knuffel. De foto met Ellie-Martha doet Regi's volgers schrikken. De 10-jarige Ellie-Martha zit in een rolstoel. "Oei met de rolstoel? Geniet ervan", klinkt het in de reacties.

"Veel beterschap voor Ellie-Martha en geniet ervan!", lezen we nog. Wat er juist aan de hand is, is niet duidelijk. Al lijkt een volger meer te weten: "Oei, nog last van de voet/enkel... Sterkte met het herstel", reageert iemand.

"Daddy time: je ziet dat jullie een hechte band hebben. Zeer mooie foto. Je bent echt een trotse papa", merkt iemand op. "Zo lief, geniet van elkaar en de mooie momenten", zegt nog een volger. "Echte liefde!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Regi (@realregi)

Meer nieuws

Meer nieuws

.