Enorme tegenslag voor André Hazes en Monique Westenberg op het einde van hun reis
LHX
Enorme tegenslag voor André Hazes en Monique Westenberg op het einde van hun reis
Foto: Instagram @andrehazes

De afgelopen dagen genoten André Hazes, Monique Westenberg en hun zoontje Dré volop van een vakantie in de Verenigde Staten. Die eindigt helaas niet zoals gehoopt.

Op reis bezochten André Hazes en Monique Westenberg onder andere Madame Tussauds, Universal Studios, Disney World en Boca Raton. Ook spendeerden ze heel wat tijd op het strand, genietend van het mooie weer.

Aan de vele beelden die ze delen op hun sociale media te zien, is het een onvergetelijke reis geweest. Toch is er op het allerlaatste moment nog iets misgelopen.

(Lees verder onder de post.)

Op reis bezochten André Hazes en Monique Westenberg onder andere Madame Tussauds, Universal Studios, Disney World en Boca Raton. Ook spendeerden ze heel wat tijd op het strand, genietend van het mooie weer.Aan de vele beelden die ze delen op hun sociale media te zien, is het een onvergetelijke reis geweest. Toch is er op het allerlaatste moment nog iets misgelopen.Toen het gezin op het vliegveld aankwam voor hun vlucht naar huis, bleek immers dat hun vliegtuig een uur vertraging had. Dat had André uiteraard geen al te groot probleem mee, vertelt hij in zijn Instagramverhaal.Toen ze uiteindelijk dan tóch het vliegtuig in mochten, ging het echter van kwaad naar erger. "We zitten er al anderhalf uur in en hebben nog geen meter bewogen", laat hij weten."De ramen zijn dicht, voor de hitte. We moeten nog drie uur vliegen, naar Canada, en op het moment dat we daar aankomen is onze vlucht naar Nederland vertrokken. Leuk", klinkt het ironisch. Het is erg vervelend, want de kleine Dré moet maandag gewoon weer naar school. Het is iets waarvoor André en Monique al eerder op de vingers getikt zijn. "Dus leerplicht, als je kijkt: het is niet onze schuld", lacht hij.

Toen het gezin op het vliegveld aankwam voor hun vlucht naar huis, bleek immers dat hun vliegtuig een uur vertraging had. Dat had André uiteraard geen al te groot probleem mee, vertelt hij in zijn Instagramverhaal.

Toen ze uiteindelijk dan tóch het vliegtuig in mochten, ging het echter van kwaad naar erger. "We zitten er al anderhalf uur in en hebben nog geen meter bewogen", laat hij weten.

"De ramen zijn dicht, voor de hitte. We moeten nog drie uur vliegen, naar Canada, en op het moment dat we daar aankomen is onze vlucht naar Nederland vertrokken. Leuk", klinkt het ironisch. 

Het is erg vervelend, want de kleine Dré moet maandag gewoon weer naar school. Het is iets waarvoor André en Monique al eerder op de vingers getikt zijn. "Dus leerplicht, als je kijkt: het is niet onze schuld", lacht hij.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell)

Meer nieuws

Meer nieuws

.