Frans Bauer verrassend openhartig: "Waarom zou ik dat verzwijgen?"
LHX
Frans Bauer verrassend openhartig: "Waarom zou ik dat verzwijgen?"
Foto: Instagram @fransbauer

Hoe het Frans Bauer en zijn gezin vergaat, is te zien in de realityreeks 'De Bauers – 20 jaar later'. In Nederland is die net afgelopen.

'De Bauers – 20 jaar later' scoorde enorm goed bij het Nederlandse publiek. Voor de Vlaamse fans van Frans Bauer en zijn gezin is er nu mooi nieuws. Vanaf vandaag wordt de reeks op VTM 2 uitgezonden.

Wie nu al hoopt op een tweede seizoen, moet nog even afwachten. Het is namelijk nog niet geweten of dat er wel komt. "We zijn natuurlijk heel trots dat we weer veel kijkers hebben gereikt, maar ik bekijk het nog even", zegt Frans daarover tegen Het Laatste Nieuws.

Hij weet wel dat er zeker nog genoeg te vertellen zal zijn voor een tweede seizoen. Zo staat hij in oktober na dertien jaar nog eens in Ahoy met een concertreeks. Hij kijkt er nu al enorm naar uit.

"Ook privé hangt er van alles in de lucht. Er is het herstel van Mariska, maar ook ik werk aan mijn gezondheid." Dat is zijn trouwe Instagramvolgers de laatste tijd niet ontgaan: hij is veel aan het sporten geweest.

Toch heeft hij zijn doel nog lang niet bereikt. "Ik kom van 130 kilo en weeg nu nog 111 kilo. Ik zit dus nog steeds in obesitas-fase 1 en moet nog 17 kilo kwijt om echt gezond te zijn. Ja, ik ben daar heel open over. Waarom zou ik al die details verzwijgen?", vindt hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.