Gordon komt tot wel héél trieste conclusie over zijn liefdesleven
LHX
Gordon komt tot wel héél trieste conclusie over zijn liefdesleven
Foto: Play4

Vorig jaar was Gordon Heuckeroth dolgelukkig in de liefde. Dat geluk was echter maar van korte duur.

In 2023 werd Gordon ten huwelijk gevraagd door zijn 24 jaar jongere Australische vlam Gavin. Hij was in de wolken, maar niet veel later was het sprookje al gedaan.

Het afgelopen jaar is ontzettend moeilijk geweest voor Gordon. Na de breuk met Gavin zat hij zo diep dat hij zelfs enkele zelfmoordpogingen ondernam.

"Dat was zó hartverscheurend, want ik zat zo vol in mijn verliefdheid", vertelt hij erover in de podcast 'Mischa!'. "Ik kan het nog steeds niet bevatten. Ik ben nu een jaar verder en het verdriet is immens."

Na al het drama trekt hij zijn conclusies. "Ik ben inmiddels 55 en ik heb het afgesloten. Ik weet niet of er nog plek is om ooit nog langdurig met iemand samen te wonen of te leven. Ik denk dat ik dat niet meer wil en niet meer kan."

Als hij ooit nog de liefde tegenkomt, zal dat een latrelatie worden, weet hij. "Ik zou het niet meer kunnen. Ik woon nu zes jaar samen met mijn eerste grote liefde, Patrick. Hij woont links en ik rechts. Dat is zo leuk en gezellig, er is altijd iemand. Ik denk dat dat voldoende is voor mij."

Meer nieuws

Meer nieuws

.