Denkt Niels Destadsbader eraan om terug te keren naar VTM? Presentator geeft verrassend antwoord
COS
Denkt Niels Destadsbader eraan om terug te keren naar VTM? Presentator geeft verrassend antwoord
Foto: VRT

Niels Destadsbader heeft een drukke zomer achter de rug. Hij presenteerde 'Zomerhit', maar was ook als artiest op verschillende podia te zien.

In de zomer van 2021 liep het exclusiviteitscontract van Niels Destadsbader bij VTM ten einde. Enkele weken later besloot Niels na negen jaar bij de commerciële zender terug te keren naar de openbare omroep. Daar zou hij zowel voor radio als voor televisie aan de slag gaan.

Niels moest er even op wachten, maar was intussen te zien in 'Zomerhit', 'Alles in de strijd' en 'The Greatest Dancer'. Ook het komende televisiejaar hoeft Niels niet te vrezen voor een lege agenda. Op de najaarspresentatie van VRT zal alles duidelijk worden, vertelde Niels aan HLN Showbits.

Er gingen recent ook geruchten rond over een talkshow. Die geruchten drukt Niels enigzins de kop in. "Tot hier toe, denk ik niet dat ik een talkshow ga presenteren. Ik ga wel zeker dingen doen. Of het een talkshow is, dat denk ik persoonlijk niet. We zullen zien. Tenzij ze mij nog bellen", grapt Niels.

Of hij er na twee jaar aan denkt om terug te keren naar VTM? "Ik ben voorlopig heel blij bij VRT. Laat me maar eerst mijn ding hier doen. Ik heb heel veel vrienden aan de overkant bij VTM. En ik kom af en toe heel graag en met heel veel plezier op bezoek. Voor de rest ben ik heel blij tot hier toe", besluit Niels.

Meer nieuws

Meer nieuws

.